plăcerea de neegalat a condusuluiRenault Megane E-Tech 100% electric
oglinda retrovizoare

oglindă retrovizoare inteligentă

Pasagerii din spate sau bagajele din portbagaj nu îți mai blochează vizibilitatea. Oglinda recepționează imagini direct de la camera amplasată pe lunetă.

Video-ul este cu titlu informativ.

Renault Megane E-Tech 100% electric - asistență activă pentru șofer

asistență activă pentru șofer

Controlează modul în care Megane E-Tech 100% electric reacționează în diverse condiții de trafic. Sistemul se activează între 0 și 170 km/h, reglează viteza și menține o distanță de siguranță până la vehiculul din față, păstrând în același timp vehiculul pe banda de rulare. Într-un blocaj de trafic, mașina se oprește și repornește automat, pentru un plus de confort și o călătorie fără griji.

și altele...

Renault Megane E-Tech 100% electric - faruri adaptive vision LED

Faruri adaptive Vision LED (inclusiv pentru ceață)

Acest sistem adaptează automat forma fasciculului de lumină în funcție de condițiile de trafic și de vreme, pentru mai mult confort și mai multă siguranță.

Renault Megane E-Tech 100% electric - comutare automată faruri

comutare automată între faza lungă și faza scurtă

Acest sistem se bazează pe o cameră amplasată în partea de sus a parbrizului. Camera analizează intensitatea luminoasă a mediului înconjurător și condițiile de trafic.

Renault Megane E-Tech 100% electric - asistență la pornirea din rampă

asistență la pornirea din rampă

Acest sistem menține activă frâna timp de 2 secunde, suficient cât să poți lua piciorul de pe pedala de frână și să apeși accelerația. Sistemul se activează la înclinații de peste 3%.

Renault Megane E-Tech 100% electric - adaptive cruise control inteligent

adaptive cruise control inteligent

Acest sistem menține o distanță de siguranță față de autovehiculul din față. Atunci când distanța este prea mică, sistemul acționează frânele, iar când drumul este liber din nou, acționează accelerația. În plus, identifică și eventualele blocaje de trafic sau proximitatea unui sens giratoriu și ajustează viteza din timp.

Renault Megane E-Tech 100% electric - adaptive cruise control

adaptive cruise control

Acest sistem menține o distanță de siguranță față de autovehiculul din față. Atunci când distanța este prea mică, sistemul acționează frânele, iar când drumul este liber din nou, acționează accelerația.

Renault Megane E-Tech 100% electric - cruise control și limitator de viteză

cruise control și limitator de viteză

Poți controla viteza de deplasare cu ajutorul butoanelor de pe volan. Selectezi o viteză maximă și nu mai ai grija depășirii limitelor de viteză.