simulator pentru autonomie și durata de încărcareRenault Megane E-Tech 100% electric

Configurează opțiunile pentru a calcula autonomia Megane E-Tech 100% electric în funcție de utilizarea vehiculului.

Configurează opțiunile pentru mașina ta Megane E-Tech 100% electric și nivelul de încărcare dorit pentru a calcula timpul de încărcare necesar pentru fiecare tip de punct de încărcare.

Mașina ta de referință

distanța parcursă anual 10.000 km

consum estimat 6 l/100km

tipul combustibilului

prețul combustibilului 1,42 EUR/l

cu Megane E-Tech 100% electric

Tipul de încărcare

costul de încărcare 0,16 EUR/kWh

economii estimate

 economii estimate

852 EUReconomii estimate pe an*

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
0 EUR/ an
mașina ta
852 EUR/ an
costul echivalent al combustibilului*

0 EUR

costul pentru încărcare completă*

0 EUR

*Precizii privind calculele costurilor de încărcare și economii de combustibil: Capacitatea bateriei lui Megane E-Tech 100% Electric (40 sau 60kWh), precum și autonomia utilizată în calcule sunt recuperate automat din simulatorul de autonomie. Faceți clic pe fila 1 Autonomie pentru a accesa din nou acești parametri. Costurile cu energie electrică și combustibil sunt calculate pe baza ofertelor medii ale partenerilor noștri și ale departamentelor interne. Prețul reîncărcării electrice este calculat în funcție de capacitatea bateriei, raportul dintre autonomia calculată și kilometrajul anual, precum și prețul energiei electrice. Calculul ia în considerare pierderea de energie de aproximativ 10% între vehicul și infrastructura de încărcare.

Pentru bateria de 60 kWh valorile sunt calculate folosind varianta optimum charge (încărcător AC22 + DC130). 

 

Precizări referitoare la autonomia Megane E-Tech 100% electric

Valorile autonomiei afișate corespund unei configurații și utilizări medii a vehiculului și pot varia în special în funcție de nivelul de echipare.

Selecția unei viteze medii (în locul unei viteze constante) include un anumit număr de faze de încetinire sau accelerare specifice intervalului de viteză corespunzător: viteza medie este astfel de 110 sau 120 km/h pe autostradă, sau de la 20 la 30 km/h (în loc de 50) în oraș.

 

Precizări referitoare la citirea timpilor de încărcare

Compatibilitatea cu anumite puteri sau infrastructuri de încărcare (cum ar fi încărcătoarele rapide care permit timpi de încărcare foarte scurți) depinde de nivelul de echipare al vehiculului. Accesați configuratorul pentru a selecta puterea de încărcare cea mai potrivită utilizării dvs. Acești timpi de încărcare au fost măsurați în condiții optime de temperatură și de funcționare.

 

Detalii privind calculele costurilor de încărcare și economiile de combustibil

Capacitatea bateriei Megane E-Tech 100% electric (40 sau 60 kWh) precum și autonomia utilizată în calcule sunt preluate automat din simulatorul de autonomie. Faceți clic pe prima filă pentru a accesa din nou acești parametri.

Prețul reîncărcării electrice se calculează în funcție de capacitatea bateriei, raportul dintre autonomia calculată și kilometrajul anual precum și prețul energiei electrice observat la 1 aprilie 2023. Calculul tine cont și de aproximativ 10% din pierderea de energie între vehicul și infrastructura de încărcare.

Prețul unui rezervor plin de combustibil pentru aceeași gamă se bazează pe kilometrajul anual, consumul implicit sau combinat personalizat, precum și prețul mediu observat sau personalizat.

Aceste costuri sunt pur estimative și informative, fără valoare contractuală și au fost calculate având la bază prețul energiei electrice disponibil la adresa https://www.globalpetrolprices.com/Romania/.

Megane E-Tech 100% electric incarcare

de considerat când simulezi autonomia și durata de încărcare

Factori care pot afecta autonomia
Autonomia modelului Megane E-Tech 100% electric se modifică în funcție de mai mulți parametri. Condițiile meteo, stilul de condus, numărul de pasageri de la bord sau chiar versiunea și echipamentul selectat pot influența greutatea vehiculului. Pentru simularea autonomiei reale, te rugăm să consulți simulatorul de mai sus, care ia în considerare condițiile de condus.

Condiții de încărcare
Timpii de încărcare indicați se bazează pe condiții optime pentru vehiculul și punctul de încărcare. Duratele de timp pot varia în funcție de versiune și de opțiunile selectate (de exemplu, dacă este sau nu este echipat cu planificator de călătorie electric, cu precondiționarea temperaturii bateriei în timpul condusului). Autonomia comunicată cu timpii de încărcare se bazează pe protocolul WLTP.

Statie incarcare la domiciliu
Stație de încărcare la domiciliu
Încarcă rapid modelul tău electric Renault în confortul propriului cămin.