autonomie și durata de încărcare

simulator pentru autonomie și durata de încărcareMEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Configurează opțiunile pentru a calcula autonomia noului Megane E-Tech 100% electric în funcție de utilizarea vehiculului.

Configurează opțiunile pentru mașina ta Megane E-Tech 100% electric și nivelul de încărcare dorit pentru a calcula timpul de încărcare necesar pentru fiecare tip de punct de încărcare.

Pentru bateria de 60 kWh valorile sunt calculate folosind varianta optimum charge (încărcător AC22 + DC130). 

Megane E-Tech 100% electric incarcare

De considerat când simulezi autonomia

Factori care pot afecta autonomia
Autonomia modelului Megane E-Tech 100% electric se modifică în funcție de mai mulți parametri. Condițiile meteo, stilul de condus, numărul de pasageri de la bord sau chiar versiunea și echipamentul selectat pot influența greutatea vehiculului. Pentru simularea autonomiei reale, te rugăm să consulți simulatorul de mai sus, care ia în considerare condițiile de condus.

Autonomie și încărcare rapidă, o combinație eficientă
Atunci când vă planificați călătoria, autonomia și încărcarea sunt două criterii principale de care trebuie să țineți cont. Adaptează acești factori în funcție de călătoriile tale. De exemplu, pe o călătorie de 500 km pe autostradă, se pot parcurge 300 km, iar apoi restul de 200 km după o reîncărcare rapidă de aproximativ 30 de minute. Adică un timp total foarte apropiat de cel al unui vehicul termic echivalent.