MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Curba puterii de încărcare:

 

În general, la vehiculele electrice, reîncărcarea bateriei cu curent DC nu este liniară:

  • Puterea maximă acceptată de baterie scade în funcție de starea de încărcare a acesteia. Cu cât este mai mare procentajul bateriei, cu atât este mai mică puterea de încărcare. Alege o încărcare DC între 15% și 80%.
  • Temperatura exterioară are, de asemenea, o influență directă asupra performanței de încărcare (cu excepția sistemelor de precondiționare dedicate). Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât puterea de încărcare va fi mai limitată pentru a proteja componentele vehiculului.

mențiuni juridice: Consumul și emisiile declarate sunt determinate în urma unor teste efectuate într-un laborator acreditat, în condițiile standard impuse de reglementările în vigoare la data fabricației vehiculului, în conformitate cu prevederile regulamentului European 715/2007, cu modificările și completările ulterioare.  Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu țin de tehnică conform protocolului de testare WLTP (Wordlwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) pentru autovehiculele personale și vehiculele comerciale ușoare ce reflectă mai precis regimul de exploatare cotidian al mașinii.     

 
datorită modificărilor tarifare sau evoluțiilor constante ale produselor, prețurile și echipamentele afișate, standard sau opționale pot să nu reflecte întocmai ultimele date oficiale Renault. Consultați un agent autorizat Renault pentru informații actualizate. Au fost depuse toate eforturile astfel încât informațiile, descrierile și imaginile prezentate să fie cele corecte la momentul publicării lor. Menționăm însă că nu toate imaginile prezintă în mod exact versiunea sau echipamentele selectate.