Exterior mașină mică CLIO portocaliu

multimedia
RENAULT CLIO

Renault EASY LINK

Clio: o mașină conectată, mereu la dispoziția ta

Tabletă cu ecran tactil interior CLIO

Tabletă cu ecran tactil de 9,3 inci,conectată prin EASY LINK*

Prin intermediul tabletei EASY LINK  poți controla cu ușurință toate funcțiile vehiculului: poți inițializa un traseu de navigație cu monitorizarea traficului în timp real, apelezi în siguranță prin Bluetooth, setezi posturile de radio preferate și te bucuri de aplicațiile de pe smartphone (Waze, Google Maps sau Spotify) direct pe ecranul vehiculului, prin intermediul compatibilității cu Android Auto™ ** și Apple CarPlay™**. Și nu în ultimul rând, rămâi atent la drum, datorită comenzilor vocale.

Interior CLIO

Navigație inteligentă*

Bucură-te de acuratețe rezultatelor la selectarea destinației, cu ajutorul funcției de căutare Google. În timpul călătoriei, informațiile din trafic în timp real oferite de sistemul TomTom, actualizate la fiecare 2 minute, îți permit să calculezi cu acuratețe ora sosirii la destinație și cel mai bun traseu.

 

Planifică-ți de acasă următoarea călătorie, cu ajutorul aplicației MY Renault și regăsește datele setate în vehicul, pentru a începe călătoria fără nicio grijă. Mai mult, poți găsi cele mai apropiate benzinării și poți compara prețul combustibilului, pentru a alege ce ți se potrivește mai bine.

Profil exterior CLIO portocaliu

Actualizări automate*

Primește automat cele mai recente actualizări! Cu ajutorul tehnologiei Auto-Update, actualizările periodice ale hărților sunt descărcate și instalate automat pe vehicul.

*Disponibil pentru anumite variante de echipare.

 

**Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Renault CLIO în detaliu

Vezi și alte modele Renault

CAPTUR
CAPTUR
de la 19.200,00 EUR
MEGANE
MEGANE
de la 23.300,00 EUR
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
de la 35.400,00 EUR