Noul TRAFIC - Motorizări

Motorizări

Renault Trafic Furgon

O nouă motorizare

Mai multă putere, consum mai mic!

  • Trafic - Un nou motor diesel

un nou motor diesel

Noul motor Diesel de 2.000 cm3 din a 5-a generație încorporează cele mai avansate tehnologii, pe baza cărora este capabil să dezvolte mai multă putere (+ 25 cp) și un cuplu motor superior (+40 Nm), totodată beneficiind de un nivel redus al consumului și emisiilor de CO₂. 

 

Combinația ideală între plăcerea de a conduce și un consum de carburant redus.

  • Trafic Furgon – Extended Grip

standard

extended Grip

Conduci adesea pe drumuri dificile? Tehnologia inovatoare Extended Grip face parte din dotările standard ale întregii game de modele Trafic. Acest sistem antiderapare asigură un nivel optim de aderență.

 

Cum funcționează? În momentul în care apare un derapaj, sistemul depistează instantaneu acest lucru. Spre deosebire de sistemele antiderapare clasice, acesta nu reduce puterea motorului. În schimb, permite anvelopei să patineze pentru a înlătura zăpada, noroiul sau nisipul, până când se reface contactul cu suprafața de rulare și viteza se normalizează.

 

În tot acest timp, deții controlul total asupra puterii motorului prin pedala de
accelerație.

  • Trafic Furgon – Asistență la pornirea din rampă

standard

sistem de asistență la pornirea din rampă

Grație sistemului de asistență la pornirea din rampă, poți demara fără probleme chiar și la înclinații mai mari de 10%.

 

Cum funcționează? Autovehiculul este imobilizat automat timp de 2 secunde, suficient pentru a acționa accelerația și a demara în siguranță. 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® permite reducerea semnificativă a emisiilor poluante, fără a sacrifica puterea motorului. Rezervorul pentru aditiv de 20 de litri este simplu de umplut, fiind prevăzut cu un capac de acces în zona de alimentare, în dreapta portierei șoferului. Este simplu și economic și poți să îl umpli la orice stație de alimentare.

Stop & Start

Stop & Start

Acest sistem contribuie la reducerea consumului de carburant și a emisiilor poluante. Tehnologia Stop & Start oprește motorul în timpul staționărilor temporare (blocaje de trafic, semafor etc.) și îl repornește automat de îndată ce cuplezi o treaptă de viteză.

* Consum omologat conform reglementărilor standard în vigoare. Consumul real de carburant și aditiv AdBlue® depinde de condițiile de utilizare a autovehiculului, de varianta de echipare, de sarcină și stilul de condus. 


*În funcție de variantă.

 

Compară specificațiile tehnice ale diverselor variante Trafic Furgon

Selectează o categorie pentru a vedea dimensiunile, variantele și motorizările disponibile.

Cabina dubla

Cabina dubla

de la 30.740 EUR
Furgon

Furgon

de la 26.640 EUR
  • TRAFIC Furgon undefined
  • TRAFIC Furgon undefined

Trafic Furgon în detaliu

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe