motorizăriRenault Clio

MOTORIZARE E-TECH FULL HYBRID 145 CP

Până la 80% condus în oraș* în modul electric, fără încărcare la priză*. Te bucuri de performanțe sportive, cu un consum de combustibil cu până la 40% mai redus și emisii mai mici de CO₂*.

MOTOARE BENZINĂ

Motorizarea pe benzină este disponibilă în 2 niveluri de putere: versiunea economică de 65 CP pentru utilizare zilnică sau versiunea 90 CP pentru mai multe performanțe pe toate tipurile de rute cu un consum controlat.

MOTOARE DIESEL

Motorul diesel de 100 CP de ultimă generație combină sobrietatea și plăcerea de a conduce.

MOTORIZARE GPL

Alimentare dublă cu GPL și benzină, o alternativă pentru reducerea emisiilor de CO₂, astfel încât să poți călători mai ieftin, oriunde în Europa. Te bucuri de flexibilitate grație unei autonomii de 1.100 km***.

* timpul de condus, în funcție de starea bateriei și a stilului de condus / sursa: Renault intern / 2022

** pentru un grup motopropulsor complet hibrid E-Tech în comparație cu un motor cu ardere internă și în funcție de modul de condus, conform protocolului urban WLTP, martie 2023

*** în funcție de stilul de condus - sursă: WLTP mixt, martie 2023

E-Tech full hybrid

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

hibrid la cel mai înalt nivel

Condu în oraș până la 80% în modul electric, pentru un consum de combustibil cu 40% mai redus. Fără conectare la priză, bateria se încarcă automat la decelerare și frânare.

145 CP

motorizare E-Tech full hybrid

80 %

electric în orașîn funcție de încărcarea bateriei și de stilul de condus/sursă: internă Renault/2023

40 %

economie de combustibilpentru o motorizare E-Tech full hybrid, comparativ cu un motor cu ardere internă și în funcție de stilul de condus, conform protocolului WLTP pentru mediul urban, martie 2023

900 km

autonomieîn funcție de încărcarea bateriei și de stilul de condus - sursă: WLTP mixt, martie 2023

tehnologie - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

tehnologie

Clio E-Tech full hybrid dispune de două motoare electrice și unul pe benzină. Cutia de viteze automată multimodală folosește cu prioritate modul electric și pornește motorul cu ardere internă în funcție de condițiile de deplasare.

caracteristici principale - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

caracteristici principale

Motorizarea E-Tech full hybrid de 145 CP oferă o pornire rapidă de pe loc în modul electric și accelerații rapide. Frânarea cu recuperarea energiei încarcă bateria în timpul deplasării, prin recuperarea energiei generate la decelerare și frânare.

consum mai redus de benzină - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

consum mai redus de benzină

În oraș beneficiezi de un consum de combustibil mixt de numai 4,1 l/100 km, cu 40% mai redus (conform protocolului WLTP, martie 2023, poate varia în funcție de versiuni și opțiuni).

emisii de CO₂ - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

emisii de CO₂

Mai eficient și ecologic, Clio E-Tech full hybrid se remarcă prin emisii de CO₂ de numai 93 g/km (conform protocolului WLTP, martie 2023, pot varia în funcție de versiuni și dotări).

clasificare crit'air - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

clasificare crit'air

Clio E-Tech full hybrid dispune de eticheta Crit’air 1 și astfel poate fi condus și în zonele în care există restricții privind emisiile. Un avantaj clar în unele orașe mari.

benzină

benzină sau diesel - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

motorizări SCe 65 și TCe 90

Renault Clio îți oferă două motorizări pe benzină pentru a fi selectate în funcție de prioritățile tale: economii sau performanțe, întotdeauna cu consum controlat.

tehnologie

Renault Clio este disponibil în două versiuni pe benzină, SCe 65 și TCe 90, ambele echipate cu un lanț de distribuție pentru a reduce bugetul de întreținere.

caracteristici principale

Te bucuri de un motor modern, optimizat și economic, cu 3 cilindri pentru călătoriile tale urbane cu SCe 65. Pentru versatilitate la cel mai înalt nivel, alege motorul pe benzină TCe 90.

diesel

diesel - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

motorizare dCi 100

Motorul diesel oferă cel mai bun compromis între performanță și sobrietate. Tehnologie de ultimă generație pentru o conducere optimă pe drum și pe autostradă.

tehnologie

Motorizarea diesel dCi 100 este combinată cu o transmisie manuală cu 6 trepte pentru mai multă plăcere de a conduce și sobrietate.

caracteristici principale

Reduci emisiile datorită motorului Blue dCi echipat cu cele mai noi soluții de tratare a poluanților.

gpl

gpl - motorizări - Renault Clio E-Tech full hybrid

flexibilitate excelentă

Consum de combustibil și emisii de CO2 mai reduse, cu acest combustibil disponibil în toată Europa. Alături de o plăcere de a conduce fără niciun fel de compromis. Precum și de o autonomie care poate ajunge la 1.100 km, cu ambele rezervoare pline (în funcție de stilul de condus - sursă: WLTP mixt, martie 2023).

tehnologie

Cu motorizarea turbo pe benzină de 100 CP/170 Nm, Clio oferă un sistem de alimentare dublă benzină/GPL modernizat. Datorită etichetei crit’air 1, nu este supusă restricțiilor de locație sau de parcare.

caracteristici principale

Cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, versiunea Clio GPL oferă agilitate, flexibilitate și o călătorie lipsită de griji: motorul cu injecție selectează combustibilul utilizat în funcție de disponibilitatea acestuia. Pentru a beneficia de o autonomie de până la 1.100 km