Renault prezintă CAPTUR E-TECH, noul model hibrid reîncărcabil, cu conectare la priză

Propulsie electrică, oricând îți dorești!

  • Renault CAPTUR E-TECH cu conectare la priză
  • Model hibrid reîncărcabil Renault CAPTUR
  • Renault CAPTUR E-TECH cu conectare la priză

Descoperă detalii despre Noul CAPTUR hibrid

Modelul hibrid reîncărcabil Renault CAPTUR

Redefinirea plăcerii de a conduce

Un model hibrid la fel de agil ca unul electric. Aceasta este garanția oferită de noul model CAPTUR E-TECH cu conectare la priză. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

Adaptat tuturor stilurilor de viață!

Bucură-te de libertatea alegerii tipului de propulsie, cu noul CAPTUR E-TECH cu conectare la priză. Cu ajutorul celor 2 motoare, beneficiezi de o autonomie în mediul urban de până la 65 km, în modul complet electric, iar pentru deplasările în afara orașului poți comuta în modul hibrid. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!

Renault CAPTUR hibrid cu conectare la priză
Renault CAPTUR - SUV hibrid reîncărcabil

Propulsie electrică pentru Noul CAPTUR

Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate prin dezvoltarea modelelor electrice Renault Z.E.! Beneficiază de o soluție de mobilitate cu un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată din lumea Formulei 1!

E-TECH

Pornind de la experiența acumulată de Renault în domeniul motorizărilor electrice Z.E. și în Formula 1, E-TECH este cea mai nouă soluție de propulsie hibridă Renault.


Disponibilă pe bine-cunoscutele modele CAPTUR și CLIO de nouă generație, tehnologia E-TECH oferă o experiență la volan cu totul specială.

CAPTUR E-TECH cu conectare la priză

În așteptarea noului CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid (conectare la priză)

Noul CAPTUR

Noul CAPTUR

Un SUV personalizabil.

Explorează
Easy life

EASY LIFE

Tehnologia E-TECH în detaliu.

Descoperă
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe