HI-FI Harman Kardon®Renault Austral

experiență audio - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

calitate deosebită a sunetului

Difuzoarele Harman Kardon®, proiectate special pentru modelul Renault Austral E-Tech full hybrid, oferă o tehnologie audio avansată care poate fi adaptată individual la mediul înconjurător. Poți asculta muzica preferată în diferite moduri.

surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

surround

Au dimensiuni compacte, sunt realizate din aluminiu foarte robust și sunt proiectate pentru a acoperi o gamă largă de frecvențe medii și înalte. Acestea îmbunătățesc stabilitatea sunetului și asigură pasagerilor din față și din spate cea mai bună calitate a audiției.

subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

subwoofer

Tehnologie unică de reducere a greutății și dimensiunii subwooferului, realizând în același timp performanțe excepțional de ridicate în gama de frecvență joasă. Acest design compact este posibil printr-o deschidere în șasiul în care este introdus deflectorul, ceea ce face posibilă compensarea presiunii externe a aerului.

difuzoare pentru frecvențe înalte - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

difuzoare pentru frecvențe înalte

Acestea dispun de un con din pânză flexibilă, de înaltă calitate, pentru a reda foarte fidel sunetul, până la cea mai înaltă frecvență care poate fi auzită.

difuzoare pentru frecvențe joase - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

difuzoare pentru frecvențe joase

Optimizate pentru o redare dinamică a frecvențelor joase și pentru a susține frecvențele medii. Proiectate pentru a funcționa în tandem cu subwooferul ECS, pentru a reda frecvențele joase ușor distorsionate.

unitate centrală față - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

unitate centrală față

Proiectat pentru sunete clare și tranziții de frecvență fără întreruperi, unitatea difuzorului (midrange coaxial și tweeter) îți transformă experiența audio din mașină într-o experiență sonoră captivantă și bine echilibrată.