4Control avansatRenault Austral

AGILITATE

Sistemul 4Control avansat, de nouă generație, oferă o experiență de condus senzațională. Datorită acestui sistem, modelul Renault Austral E-Tech full hybrid este ușor de manevrat și agil la viteză mică și rămâne stabil și sigur atunci când conduci cu viteză mare.

STABILITATE

Sistemul 4Control avansat oferă asistență în timpul deplasării. Indiferent de viteză, vehiculul are un comportament rutier mai stabil și mai previzibil.

PARCARE ȘI MANEVRARE UȘOARE

Sistemul 4Control avansat asigură o manevrabilitate îmbunătățită la viteze mici. Diametrul de bracaj de 10,1 m, similar cu al unui vehicul de oraș, asigură o manevrabilitate optimă.

plăcerea de a conduce - Renault Austral E-Tech full hybrid
agilitate și manevrabilitate - plăcerea de a conduce - Renault Austral E-Tech full hybrid

agilitate și manevrabilitate îmbunătățite

Datorită diametrului mic de bracaj (comparabil cu cel al unui vehicul de oraș),poți manevra cu ușurință în timpul parcărilor sau pe străzile înguste din centrul orașelor cu până la 50 km/h.

condus - plăcerea de a conduce - Renault Austral E-Tech full hybrid

plăcere mai mare la volan pe drumuri sinuoase

Toate cele 4 roți brachează în aceeași direcție, pentru a îmbunătăți comportamentul rutier la viraje, la viteze mai mari de 50 km/h.

multi-sense - plăcerea de a conduce - Renault Austral E-Tech full hybrid

multi-sense

Multi-sense oferă șoferului până la 5 experiențe diferite la volan. Personalizează vehiculul conform preferințelor, prin adaptarea răspunsului și acusticii motorului, fermitatea direcției, ambianța luminoasă și configurația ecranului șoferului.