motorizareRenault Megane E-Tech 100% electric

Beneficiind de o platformă specială și soluții inovatoare, modelul Renault Megane E-Tech 100% electric combină perfect autonomia, plăcerea de a conduce și performanțele.

Fabricat în Franța, designul său cu motorizare electrică nu conține metale rare. Vehiculul este rezultatul unui proces sustenabil de design și beneficiază de un ecosistem de producție european.

Combinația ideală între respectul pentru mediu și performanțele tehnice, pentru o experiență electrică optimizată.

baterie

60 kWh

până la

450 km

autonomie conform normelor WLTP

putere

220 CP

cuplu

300 Nm

baterie

40 kWh

până la

300 km

autonomie conform normelor WLTP

putere

130 CP

cuplu

250 Nm

3 motive întemeiate pentru a alege un vehicul electric

condu fără compromisuri

Platformă - Megane E-Tech 100% electric

platformă electrică

Platforma modulară AMPR MEDIUM a modelului Renault Megane E-Tech 100% electric, cu configurațiile sale inovatoare, face posibilă optimizarea greutății și crearea unui centru de greutate foarte scăzut. Acest lucru îi conferă un comportament de înaltă performanță și mai agil.

Plăcerea de a conduce - Megane E-Tech 100% electric

plăcerea de a conduce

Grație motorului electric care generează o putere de 160 kW, adică 220 CP, Megane E-Tech 100% electric oferă un comportament rutier sigur și de înaltă performanță, indiferent de călătorie.

Roțile sale așezate în cele patru colțuri ale caroseriei îți oferă o direcție precisă și un șasiu controlat pentru un plus de agilitate și o ținută de drum excelentă. Deții controlul la volan.

Confort la volan - Megane E-Tech 100% electric

confort la volan

Platforma electrică a modeluluiMegane E-Tech 100% electric, cu ampatament mai lung și ecartament mai mare, oferă un plus de stabilitate și confort la volan. În habitaclu, pasagerii beneficiază de mai mult spațiu interior, datorită și podelei plate, și de senzația de relaxare creată de izolarea fonică (tehnologie de izolare între baterie și habitaclu brevetată de Renault, care diminuează nivelul vibrațiilor și zgomotul la rulare).

autonomie în modul electric

Performanțe - Megane E-Tech 100% electric

performanțe în modul electric

Modelul Megane E-Tech 100% electric îți permite să conduci 300 de km pe autostradă cu o încărcare completă a bateriei. Acest lucru este posibil datorită designului centrat pe autonomie, motorului extrem de eficient și gestionării inteligente a consumului.

Frânare cu recuperarea energiei - Megane E-Tech 100% electric

frânare cu recuperarea energiei

Cu ajutorul sistemului de recuperare a energiei, modelul Megane E-Tech 100% electric încarcă bateria dacă încetinești sau apeși pedala de frână. Cele patru niveluri de frânare cu recuperarea energiei, accesibile prin intermediul padelelor de pe volan, iau în considerare condițiile de trafic sau obiceiurile șoferului, crescând în mod eficient autonomia în modul electric*.

*indisponibil în versiunea Evolution

Gestionare regim termic - Megane E-Tech 100% electric

pompă de căldură

Pompa de căldură este dublată de un sistem de recuperare a energiei de la motor și baterie, pentru a îmbunătăți autonomia modelului Megane E-Tech 100% electric și de a asigura confortul termic al pasagerilor, indiferent de condițiile meteo. Extrem de util pe timp de iarnă.

încărcare flexibilă

Încărcare CA - Megane E-Tech 100% electric

încărcare CA (curent alternativ)

Cu ajutorul încărcătorului de 22 kW¹, poți încărca rapid și de oriunde modelul Renault Megane E-Tech 100% electric. Fiecare oprire poate fi o oportunitate de frânare și încărcare: recuperează până la 50% din autonomie în ~1,5h². Nicicând nu a fost atât de simplu să ajungi unde dorești.

¹disponibil opțional sau în echipare standard, în funcție de țară

²în funcție de baterie

află detalii despre soluțiile de încărcare
Încărcare CC - Megane E-Tech 100% electric

încărcare CC (curent continuu)

Cu ajutorul sistemului de încărcare rapidă CC, compatibil cu toate rețelele europene de încărcare, modelul Renault Megane E-Tech 100% electric poate recupera până la 1,5 ore de autonomie pe autostradă, în 30 de minute*. 

Bateria „cu autonomie mare” oferă o curbă de putere îmbunătățită, mai stabilă în timp.

 

*stație de încărcare rapidă de 150 kW CC, pentru 1,5 ore de autonomie pe autostradă cu o viteză medie de 110 km/h.

Instrumente pentru încărcare - Megane E-Tech 100% electric

optimizarea condusului în modul electric

Profită de funcțiile cu conectare online destinate condusului unui vehicul electric: modelul Megane E-Tech 100% electric oferă posibilitatea de precondiționare a temperaturii bateriei, pentru a scurta timpul de încărcare. Cu planificarea traseului pe Google Maps, inclusiv selectarea stațiilor de încărcare, vehiculul adaptează automat temperatura bateriei, pentru a maximiza puterea de încărcare, și îți recomandă procentual cât să încarci. Ideal pentru optimizarea călătoriilor pe timp de iarnă.

află detalii despre planificatorul de traseu pentru călătorii în modul electric

baterie și autonomie