Kangoo E-Tech Electric - Partea frontală

Autonomia și încărcarea
Renault Kangoo E-Tech electric

  • Renault KANGOO Electric

Noua baterie electrică KANGOO 33

Noua baterie electrică KANGOO 33 îi asigură modelului o autonomie de până la 200 km în condiții reale de drum cu o singură încărcare.

Profită de instrumentele interactive pentru a te bucura de tehnologia integral electrică

Autonomia efectivă depinde de un cumul de factori:

Renault KANGOO Electric Rapiditate

rapiditate

Cu cât conduci mai rapid, cu atât este nevoie de mai multă energie. 

Renault KANGOO Electric Stilul de condus

stilul de condus

Folosește tehnologiile electrice Renault precum decelerarea sau frânarea regenerativă pentru a îmbunătăți autonomia. 

Renault KANGOO Electric Sarcina transportată

sarcina transportată

Autonomia este influențată și de sarcina transportată. Ținând cont de acest aspect, KANGOO Electric a fost creat ca o soluție ideală pentru livrări în mediul urban.

Renault KANGOO Electric Condițiile meteo

condițiile meteo

În medie, bateria electrică KANGOO 40 oferă o autonomie maximă de 300 km pe timp de vară, respectiv 200 km pe timp de iarnă. 

Încărcare completă? Nicio problemă!

Kangoo E-Tech electric poate fi încărcat acasă, la serviciu sau la punctele de încărcare publice: nimic mai simplu!

KANGOO Electric

 

Deschide clapeta de sub emblema Renault din față și conectează cablul la sursa de curent. O baterie complet încărcată te așteaptă gata de drum, în fiecare dimineață!   

 

Folosind priza Wallbox și noul încărcător de 7 kW, poți obține o autonomie de 200 km în condiții reale în numai 6 ore. 

Cablu de incarcare Renault Kangoo Electric

 

Folosind cablul standard, KAngoo E-Tech electric se încarcă în circa 7 - 10 ore.

 

Nu trebuie decât să-l conectezi la priza Legrand Green'up™ Access instalată la domiciliul tău de către un specialist autorizat.

 

Nu ai un punct de încărcare la domiciliu? Poți folosi o priză obișnuită de 220 V. Pentru o autonomie de 25 km este suficientă o încărcare de 3 ore, iar o încărcare completă durează între 10 și 12 ore.

Renault KANGOO Electric Accesorii

 

Încărcarea bateriei Kangoo E-Tech electric se face între 6 și 9 ore, în funcție de capacitatea prizei Wallbox.

 

Pentru o încărcare mai rapidă, poți alege priza de 7 kW, care asigură o încărcare completă în circa patru ore. Nu uita și de serviciul „My Z.E. Interactive”. Acesta îți permite să programezi intervalul de timp pentru încărcare, pentru a beneficia de cele mai reduse costuri (de ex., dacă ai ales tarife la electricitate diferențiate pe intervale orare).

Priza Green-up Access Kangoo Electric

 

Priza Green'up™ Access furnizată împreună cu Kangoo E-Tech electric este creată special pentru încărcarea autovehiculelor electrice din gama Renault. Pentru respectarea normelor și garantarea siguranței, aceasta trebuie instalată de personal autorizat.

Pictograma KANGOO Electric

 

Pe stradă, la o bornă de încărcare publică Kangoo E-Tech electric poate fi încărcat complet în 6 ore la bornele de încărcare publice, în parcările anumitor centre comerciale sau la reprezentanțele Renault, în funcție de capacitatea acestor surse de încărcare. În doar o oră de încărcare poți obține o autonomie de până la 35 km.

 

Kangoo E-Tech electric îți oferă numeroase soluții de îmbunătățire a autonomiei

  • Kangoo Electric baterie

1) Frânare regenerativă: Bateria se încarcă singură atunci când ridici piciorul de pe accelerație, precum și atunci când folosești pedala de frână.     

2) Pompă de căldură: aceasta face parte din sistemul de aer condiționat și produce căldură sau aer rece pentru habitaclu. Posibilitatea de a genera atât căldură, cât și aer rece prin inversiune ajută la prelungirea autonomiei autovehiculului.

3) Anvelope speciale pentru reducerea consumului: anvelope cu rezistență redusă la înaintare, care ajută la prelungirea autonomiei fără a afecta stabilitatea la drum sau frânarea.

4) Economizor de energie: situat la bord, acest instrument indică dacă mașina este în curs de recuperare a energiei sau de consum de energie.

5) Modul Eco: prin activarea acestui mod, puterea motorului este redusă pentru a extinde autonomia.

6) R-LINK Evolution: folosind serviciul My Z.E. Inter@ctive (cu abonament), poți programa și urmări încărcarea fiecăruia dintre autovehiculele tale și ești anunțat pe computer sau smartphone cu privire la situația încărcării, durata până la încărcare completă și autonomie. Pentru a reduce costurile, poți folosi acest serviciu pentru a programa încărcarea la orele cu tarife energetice scăzute.

7) Sistem de preîncălzire: poți să programezi activarea
încălzirii sau a aerului condiționat cât timp noul Kangoo E-Tech electric se află încă la încărcat. Energia utilizată nu va fi preluată de la baterie.

8) Noul încărcător de 7 kW: Încărcătorul Wallbox de 32 A / 7,4 kW îți permite să obții o autonomie de 35 km într-o oră de încărcare.

Achiziționează un Renault Kangoo E-Tech electric

  • Alt Image C29

Alege modelul cel mai potrivit pentru tine

Kangoo E-Tech electric este mai mult decât o utilitară! Silențioasă în oraș și cu autonomie de 200km, este vehiculul electric potrivit pentru o excursie în familie.

cere o ofertă

Renault Kangoo E-Tech electric în detaliu

Vezi și alte modele Renault

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
de la 30.620 EUR
KANGOO
KANGOO
de la 17.550 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe