Află mai multe despre Renault Pro+

Gama de autoutilitare Renault

Află mai multe despre gama noastră variată de autoutilitare. Renault KANGOO, Renault TRAFIC și Renault MASTER se adaptează afacerii tale. Cu sute de adaptări posibile, aceste modele răspund tuturor nevoilor afacerii tale. Caroserie, motoare, interior... creează-ți o autoutilitară așa cum vrei tu.

Adaptări complementare

Profită la maxim de designul personalizat. Partenerii noștri autorizați adaptează autovehicule luând în considerare designul industrial al acestora garantând, astfel, siguranța și calitatea. De asemenea, beneficiezi de condiții optime, atât pentru garanție, cât și pentru service-ul post-vânzare.

Gama de autovehicule Z.E.

Pentru ca încercăm sa ne gândim la toate, îți oferim și o autoutilitara 100% electrică: Renault KANGOO Z.E.


Rețeaua noastră de specialiști Renault Pro+

Autoutilitare noi și de ocazie, accesorii, piese, finanțare, întreținere... Echipele noastre dedicate se angajează ferm să-ți ușureze alegerile și să te ajute să fii mereu în mișcare.

Servicii speciale

Știm că timpul tău este prețios. Află mai multe despre serviciile dedicate de achiziție și service pe care le oferim. Finanțare, piese și accesorii, gestionarea flotei, întreținere etc. Este de datoria noastră să facem totul pentru confortul tău.