Voucher în valoare de 20 de lei***

Ofertă MY Renault

Voucher în valoare de 20 de lei, TVA inclus, reducere din preţul de vȃnzare pentru orice achiziție de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio, de la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți la care este deschis un ordin de reparaţie ȋn perioada 2 iulie - 31 august 2018, pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu ȋn platforma MY Renault.

Voucherul va putea fi utilizat în următoarele condiții:

  • Pentru achiziția de plăcuțe de frână sau/si discuri de frână de origine sau Motrio de la Reparatorii Autorizați Renault participanți;
  • Voucherul va fi valabil doar pe perioada Campaniei;
  • Voucherul este nominal, unic și netransmisibil;
  • Voucherul poate fi valorificat o singură dată, integral și nu se cumulează cu alte oferte aflate în derulare la Reparatorii Autorizați Renault participanţi la momentul utilizării sale. Voucherul este cumulabil doar cu ofertele din cadrul prezentei Campanii;
  • Nu se acordă valoarea în numerar a Voucherul și nici rest la acesta;
  • Voucherul va fi valabil doar dacă toate câmpurile acestuia vor fi corect completate. 
  • Voucherul este valabil pȃnă la data înscrisă şi poate fi folosit numai la Reparatori Autorizaţi Renault participanţi la Campanie.

Termeni și condiții

*Se acordă gratuit soluția Motrio de curățare sistem de frânare pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți în perioada Campaniei. Oferta este valabilă în perioada 2 iulie – 31 august 2018 pentru toți posesorii de vehicule Renault indiferent de vârsta mașinii.

**Lichidul de parbriz Motrio de vara se acordă gratuit pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți în perioada Campaniei. Oferta este valabilă în perioada 2 iulie – 31 august 2018 pentru posesorii de vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani.

***Prețul voucherului de 20 lei este cu TVA inclus și reprezintă reducere din preţul de vânzare pentru orice achiziție de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio, de la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți, în perioada Campaniei, pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația MY Renault pe perioada Campaniei. Voucherul se acordă în momentul deschiderii unui ordin de reparație la Reparatorii Autorizați Renault participanți, pe perioada Campaniei si se descarcă din contul MY Renault şi trebuie prezentat Reparatorului Autorizat Renault participant la momentul achiziţiei plăcuțelor de frână sau/si discurilor de frână de origine sau Motrio.

 

Ofertele Campaniei sunt în limita stocului disponibil la
Reparatorii Autorizaţi Renault participanţi la Campanie şi nu se cumulează cu alte oferte ȋn curs.

Vezi aici Regulamentul Campaniei.