Ofertă MY Renault

Lichid de parbriz de vară Motrio 5L gratis

Pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația MY Renault pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 17 iulie - 31 august 2017.

Pentru a beneficia de promoție, clientul trebuie să prezinte voucherul imprimat din aplicația MY Renault în momentul deschiderii Ordinului de Reparație, voucherul fiind reținut de Reparatorul autorizat Renault participant.

Oferta Card Renault

6 rate cu dobândă 0% la plata cu cardul BRD în Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Renault. Nu ai card Renault?

Termeni și condiții

* Prețul afișat reprezintă preţul maxim promoţial al pachetului ce cuprinde set 4 plăcuţe frână faţă, manoperă schimb plăcuţe frână faţă și TVA, valabil în perioada 17 iulie – 31 august 2017 pentru vehiculele Renault KANGOO II, CLIO III, CLIO IV, CAPTUR și MEGANE IV cu vârsta cuprinsă între 0 și 5 ani. Pachetul este valabil pentru referinţa de plăcuţe frână faţă, de origine 410608481R.
Oferte supuse unor condiții.
Detalii la Reparatorii Autorizaţi Renault participanţi la "Campania de frânare Renault Service" și în Regulamentul campaniei.

** Preţul afișat reprezintă preţul maxim promoţional al pachetului ce cuprinde set 4 plăcuţe frână faţă Motrio, manoperă schimb plăcuţe frână faţă și TVA, valabil în perioada 17 iulie – 31 august 2017 pentru vehiculele Renault KANGOO II, CLIO III, CAPTUR și MEGANE IV cu vârstă mai mare de 5 ani.
Pachetul este valabil pentru referința de plăcuţe frână faţă Motrio 8671095218.
Oferte supuse unor condiții. Pentru posesorii altor modele de vehicule Renault decât cele de mai sus, detalii la Reparatorii Autorizaţi Renault participanţi la "Campania de frânare Renault Service" și în Regulamentul campanie.