Ofertă MY Renault

Odorizant Motrio gratis***

Pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația MY Renault pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 14 mai – 30 iunie 2018.

Termeni și condiții

0 - 4 ani

* Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare pentru vehicule Renault cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare și manopera curățare sistem climatizare. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

** Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare şi înlocuire filtru habitaclu pentru vehicule Renault cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare, filtru habitaclu de origine, manoperă curăţare sistem climatizare și manoperă înlocuire filtru habitaclu. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

*** Odorizantul Motrio se acordă gratuit pentru clienții înscriși / care se înscriu pe aplicația My Renault în perioada campaniei, pentru orice intrare plătitoare de mecanică efectuată până la data de 30 iunie 2018 la oricare Reparator Autorizat Renault participant la campania promoțională.

4+ ani

* Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare pentru vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare și manoperă curățare sistem climatizare. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

** Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare şi înlocuire filtru habitaclu pentru vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare, filtru habitaclu MOTRIO, manoperă curăţare sistem climatizare și manoperă înlocuire filtru habitaclu. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

*** Odorizantul Motrio se acordă gratuit pentru clienții înscriși / care se înscriu pe aplicația My Renault în perioada campaniei, pentru orice intrare plătitoare de mecanică efectuată până la data de 30 iunie 2018 la oricare Reparator Autorizat Renault participant la campania promoțională. 

Detalii la Reparatorii Autorizați Renault participanți la campania promoțională şi în regulament.