Descoperă optimizatorul de autonomie: o selecție de tehnologii care te ajută să îmbunătățești autonomia autovehiculului.

1. Frânare regenerativă

Încetinești și încarci! Pentru a spori autonomia autovehiculului Renault ZOE, inginerii noștri au inventat noi tehnologii și au creat un sistem care poate recupera energia pierdută la decelerare sau frânare. Bateria se încarcă singură atunci când ridici piciorul de pe accelerație, precum și atunci când folosești pedala de frână.

2. Pompă de căldură

Vrei să te bucuri de aer condiționat sau de încălzire fără să compromiți autonomia mașinii? Cu pompa de căldură specială, acest lucru este posibil! Aceasta este reversibilă, protejează autonomia autovehiculului și oferă două funcții: răcirea habitaclului urmând principiul tradițional al climatizării moderne sau încălzirea habitaclului folosind caloriile din aerul exterior. Inteligent!

3. Anvelope Michelin Energy™ E-V

Profită la maximum de rezistența extrem de scăzută la înaintare a primei game de anvelope Michelin concepute special pentru autovehicule electrice. Și asta fără să compromiți capacitatea de frânare sau ținuta de drum.

Profită de încărcătorul inteligent

4. Încărcătorul Caméléon™

Folosind întotdeauna energia maximă disponibilă, încărcătorul Caméléon™ reduce considerabil durata încărcării. Acesta îți permite să obții o autonomie semnificativă, chiar și cu o încărcare scurtă.

5. Acumulatorul ZE 40

Acumulatorul ZE 40, cu o capacitate de 41 kWh, oferă o autonomie reală în condiții de vară de 300 km, și este alcătuit din 192 de celule. În plus, datorită tehnologiei Li-Ion acesta poate fi încărcat oricând, indiferent de cantitatea de energie deja înmagazinată.