CAPTUR

Surprinde viața

  • de la

Outdoor cu Renault CAPTUR Xmod

Răsfață-te cu noua nuanță de roșu aprins, rezervată gamei CAPTUR, combinată cu culoarea gri platinat a barelor de protecție frontale și posterioare, și cu finisarea diamantată a jantelor de 17 inchi din aliaj. Este disponibilă o gamă largă de combinații de culori care îți permite să-ți personalizezi Renault CAPTUR așa cum dorești!

Confort pentru aventură

Relaxează-te în scaunele cu design exclusiv, din piele, ale ediției limitate Renault CAPTUR Xmod! Vei fi înconjurat de o ambianță sportivă și primitoare, cu finisaje de culoare roșie la nivelul bordului, volan cu inserții și aspect de grafit, praguri cromate și preșuri protectoare pentru partea din față.

Explorează

Renault CAPTUR Xmod a fost conceput pentru noi experiențe. Sistemul de control al tracțiunii Extended Grip îți permite să alegi modul potrivit de tracțiune, pentru o stabilitate pe suprafețe uscate, înzăpezite sau noroioase. Evadează departe de șosele fără nicio grijă!

Echipat pentru tine

Aventurile sunt distractive, mai ales când ești bine echipat! Am avut grijă să-ți oferim toate cele necesare pentru o călătorie impecabilă: R-Link, controlul climatizării, asistență la parcare și cameră posterioară. Renault CAPTUR Xmod este pregătit pentru orice situație.

Ești pregătit pentru Renault CAPTUR?