Sistemul Media Nav Evolution

Aici găsești toate informațiile despre sistemul multimedia Media Nav Evolution: dotări, funcții, actualizări compatibilitate.

Ecran tactil de 7''

Ecran tactil de 7''

Sistemul multimedia Media Nav Evolution este echipat cu un ecran tactil generos, cu diagonala de 7", cu interfață grafică similară cu a tabletelor și fiabilitate garantată 


Gesturile precise și integrarea perfectă în tabloul de bord îmbunătățesc siguranța în timpul deplasării. 

 

 • Funcția Multitouch este disponibilă pentru GoogleMaps și Android Auto™ 
 • Funcția Multitouch nu este disponibilă pentru Carplay
 • Funcția Multitouch nu este disponibilă cu sistemul de navigație al vehiculului

Diferite surse audio

Diferite surse audio

Găsește cu ușurință posturile radio preferate (maxim 12) și le poți asculta folosind comenzile de pe ecranul tactil. De asemenea, poți asculta muzică folosind conexiunea Bluetooth® sau mufele USB.

Telefon la bord

Telefon la bord

Efectuează și primește apeluri în deplină siguranță, cu ajutorul conectării* prin Bluetooth®.

 

* Permite conectarea a maxim 5 telefoane.

Comandă vocală Siri

Comandă vocală Siri

Cu ajutorul dispozitivului iPhone (iPhone 5 și iOS 7.1 și variantele ulterioare) compatibil, apelează în deplină siguranță contactele tale, cu ajutorul comenzilor de pe volan.

Android Auto™ pentru Media Nav Evolution*

Android Auto™ pentru Media Nav Evolution*

Descoperă cele mai bune aplicații special realizate pentru a fi utilizate în timpul condusului pe un smartphone cu Android 5 sau o variantă ulterioară. Google Maps te ghidează pe ecranul Media Nav Evolution. De asemenea, poți să dictezi mesaje și să accesezi rapid muzica preferată.

 

Nu uita să activezi datele mobile ale telefonului și să conectezi la sistem cablul USB furnizat de producătorul telefonului.

 

 

*Disponibil în funcție de model și data fabricației. Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc.

Apple CarPlay™ pentru Media Nav Evolution*

Apple CarPlay™ pentru Media Nav Evolution*

Regăsește cele mai bune aplicații instalate pe telefonul tău iPhone direct pe ecranul Media Nav Evolution (iPhone 5 și iOS 7.1), aplicații aprobate de Apple pentru utilizare în timpul condusului. Conectează iPhone-ul la mufa USB, folosind cablul aprobat, pentru a te bucura cu ușurință de muzica preferată. Poți să citești și să dictezi mesaje, să efectuezi apeluri sau să navighezi cu cea mai mare ușurință.

 

Nu uita să activezi datele mobile, pentru a beneficia de Apple CarPlay™ la bord.

 

 

* Disponibil în funcție de model și data fabricației. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Răspunsuri la toate întrebările tale despre Media Nav Evolution

 • SubPrefooter Icon

  Primești răspuns rapid solicitării tale

 • SubPrefooter Icon

  Testează modelul alesînainte de achiziție

 • SubPrefooter Icon

  Conduci fără grijicu garanțiile Renault

 • SubPrefooter Icon

  Fă-ți viața mai ușoarăcu MY Renault

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe