În zona frontală, complet reproiectată, liniile capotei sculptate converg spre logo-ul mărit, care se deschide spre priza de încărcare. Noua bara față încorporează inserții cromate în grila motor, precum și în grilele proiectoarelor de ceață, evidențiind partea inferioară a mașinii.

Prin preluarea semnăturii luminoase sub forma literei C, prezentă pe toate modelele Renault, noile lumini 100% LED oferă un aspect expresiv. Dimensiunile noului ZOE nu se schimbă, însă design-ul său este regândit.

La interior, designerii grupului Renault au lucrat în mod deosebit la calitatea finisajelor, pentru mai mult confort și mai multă ergonomie. Odată instalat la volan, afișajul șoferului de 10 inch, disponibil încă de la primul nivel de echipare - o caracteristică unică în segment - este remarcabil.

În jurul său, învelișul moale, suplu și aspectul mat al bordului, contribuie la atmosfera confortabilă și calitativă. Sub ecranul sistemului multimedia EASY LINK, consola centrală complet reproiectată încorporează inovațiile tehnologice implementate de Renault pe noul ZOE: cutie de viteze electronică, frână de parcare automată, încărcător prin inducție etc.