Primul crossover Renault în segmentul C, KADJAR se distinge printr-un design exterior fluid, atletic și un interior rafinat. Renault KADJAR oferă conectivitate avansată cu sistemul R-Link 2® și o experiență plăcută la bord prin echipamente inovatoare și practice. Renault KADJAR propune trei motorizări Energy, ce vizează leadership-ul în segment în ceea ce privește consumul și emisiile reduse de CO². KADJAR este un crossover cu ADN Renault, construit pe o platformă comună a Alianței.

Prețurile pentru Renault KADJAR pornesc de la 18.200 € cu TVA inclus pentru versiunea Life Energy TCe 130. Oferta specială de lansare, prin programul RABLA 2015, pornește de la 15.750 €, TVA inclus, pentru versiunea Life Energy TCe 130. Noul model este lansat în rețeaua comercială Renault printr-o amplă campanie de promovare on-line și în showroom-urile Renault, în perioada 25-28 iunie.

KADJAR, un crossover cu ADN Renault, construit pe o platformă comună a alianței

Creată în 1999, Alianța strategica Renault-Nissan a vândut 8,4 de milioane de vehicule în aproape 200 de țări în anul 2014, consolidându-și poziția de al 4-lea grup auto mondial.

Renault KADJAR beneficiază de sinergiile rezultate din această alianță, întrucât construcția sa se bazează pe o platformă comună a celor doi constructori: platforma CMF C/D a Alianței Renault-Nissan.

Rezultatul a patru ani de dezvoltare comună și testată deja în cazul a 3 modele ale Renault și Nissan, platforma CMF C/D demonstrează expertiza Alianței pe segmentul vehiculelor crossover.

Implicarea Renault se evidențiază în domeniul proiectării și fabricației suspensiilor spate, precum și a transmisiei.

KADJAR, PRIMUL CROSSOVER RENAULT ÎN SEGMENTUL C.

Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piața internațională, poziționat ca lider de vânzări în segmentul B în Europa la finalul anului 2014, cu peste 178.000 de unități vândute, Renault confirmă o dată cu lansarea noului KADJAR, o dinamică puternică a planului de produs, dar și viziunea asupra modelelor crossover.

Cu noul Renault KADJAR, Renault continuă explorarea unui nou segment de piață (C), marcat de un ritm de creștere accelerat în ultimii ani și își completează gama de crossovere alături de Captur (segment B) și Koleos (segment D).

Design dinstinctiv, fluid și atletic

KADJAR aduce o nouă viziune în universul modelelor crossover printr-un design exterior atractiv, care inspiră dinamism și aventură. Planșa de bord este orientată în mod natural către șofer pentru mai mult confort la volan. Designul fluid, materialele de foarte bună calitate, ambianță interioară a habitaclului și finisajele atent executate, transformă viața la bord într-o experiență unică.

Noul crossover Renault KADJAR este disponibil cu tracțiune 4x4 sau 4x2, fiind proiectat să râspundă cerințelor clienților din segmentul din care face parte. Transmisia integrală oferă o motricitate evoluată, prin utilizarea celor trei moduri de utilizare (Auto, LOCK și 2WD) ce permit selectarea transmisiei ideale în orice situație.

În versiunea 4x2, KADJAR poate fi prevăzut în opțiune cu sistemul Extended Grip ce sporește aderența la drum în condiții dificile.

Conectivitate și echipamente inovatoare și practice, pentru o experiență la bord personalizată

Dotat cu echipamente moderne, Renault KADJAR oferă conectivitate prin noul sistem multimedia R-Link 2® și o experiență plăcută la bord prin paleta bogată de sisteme ce asigură asistența în timpul condusului.

Noul crossover dispune de tehnologii avansate, cum ar fi: camera video spate pentru deplasarea în marșarier și sistemul de asistență la efectuarea parcărilor.

În funcție de versiune, Renault KADJAR propune o serie de echipamente inovatoare și practice, precum asistență la frânarea de urgență, alertă în cazul depășirii benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație cu alertă pentru limitarea vitezei.

O plajă de motorizări ce livrează performanță, cu un consum și emisii reduse de CO².

Renault KADJAR propune încă de la lansare trei motorizări Energy adaptate nevoilor clienților care își doresc performanță, consum redus de combustibil și un nivel scăzut al emisiilor de CO².

KADJAR se poziționează la cel mai ridicat nivel în segment cu motorizarea diesel Energy dCi 110. Acest motor afișează un consum de 3,8 l / 100 km și emisii de CO² de 99 g / km atât în versiunea asociată unei cutii de viteze manuale, cât și pentru cutia de viteze automate cu dublu ambreiaj  (EDC). Gama este completată de motorul Energy dCi 130 și de Energy TCe 130.