World Series by Renault 2015

Trăiește toate emoțiile din tribune

Vino alături de noi pe cele mai frumoase circuite din Europa și ai acces fără precedent în culisele automobilismului de competiție. Vei descoperi secretele din boxe și de pe banda de pit stop.

Tribunele sunt deschise pentru toată lumea. Pe pistă și în zona specială pentru fanii de Formula 1, spectacolul este non-stop. Te așteaptă surprize peste surprize!

Intră în cursă

De la crearea sa în 2005, World Series by Renault a adus împreună pasionații: echipe, piloți, mass-media și, mai presus de orice, oameni ca tine!
După 10 sezoane și peste 5 milioane de spectatori, este încă un succes răsunător...

Urmărește cele 3 campionate internaționale care fac parte din World Series by Renault: Seria Formula Renault 3.5, Eurocup Formula Renault 2.0 și noul Renault Sport Trophy.

Fă cunoștință cu piloții

Ești un obișnuit al World Series by Renault? Poate că ai avut norocul să întâlnești la boxe tineri talentați care au devenit mai târziu piloți celebri: Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel, precum și Kevin Magnussen și Carlos Sainz - campioni la Formula Renault 3.5, edițiile 2013 și 2014.
O veritabilă școală pentru campioni, disciplina monopost Renault este una dintre cele mai bune trambuline către Formula 1.

Aruncă o privire la palmaresul complet la World Series by Renault din 2005 încoace.