Motorizări Noul Renault TALISMAN

Renault TALISMAN berlină

Descoperă motorizările disponibile pentru fiecare variantă

INTENS
INTENS
INITIALE PARIS
INITIALE PARIS

Motorina (2)

Blue dCi 160 EDCde la
34.200 EUR
Blue dCi 200 EDCde la
35.150 EUR
de la
40.250 EUR
Tce 160 EDC GPFde la
36.150 EUR
Nu știi exact care motorizare este cea mai potrivită stilului tău de condus? Găsește motorizarea potrivită, cu ajutorul simulatorului nostru pentru consumul de carburant.

Date tehnice detaliate

performanțe - consum :

performanțe - consum :

Mai multe detalii despre motorizări

TCe 160 EDC FAP

Rafinat

 

Cu o putere de 160 CP și un cuplu de 270 Nm, acest motor turbo de ultimă generație, pe benzină, de 1,3 l, cu injecție directă, este cuplat cu o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză. Acesta oferă o deplasare silențioasă și dinamică, precum și emisii reduse de CO2 (numai 6,1 l și 140 g/km în ciclu combinat WLTP). 

TCe 225 EDC FAP

Puternic

 

Derivat din motorizarea modelului Alpine A110, acest motor turbo, pe benzină, de 1,8 l, cu injecție directă, este echipat cu turbocompresor de tip twin scroll și un sistem de distribuție variabilă cu 3 poziții. Este cuplat la o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză și dezvoltă o putere de 225 CP și un cuplu de 300 Nm, oferind performanțe optime.

Blue dCi 120

Eficient

 

Acest motor diesel cu 4 cilindri, de 1,7 litri dezvoltă o putere de 120 CP. Cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte, asigură un echilibru perfect în vederea limitării emisiilor de CO2, fără a afecta confortul deplasării.

Blue dCi 150

Optim

 

Gestionează consumul de carburant și bucură-te de performanțele dinamice excelente. Acest motor diesel cu 4 cilindri, de 1,7 l dezvoltă o putere de 150 CP și este cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte, pentru o experiență foarte plăcută la volan.

 

 

Blue dCi 160 EDC

Plăcerea de a conduce

 

Îmbină plăcerea la volan și confortul, cu acest motor de 2,0 l, cu 4 cilindri și 160 CP, cuplat la o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 6 trepte de viteză. Cu tehnologia AdBlue®, experimentează o gamă de senzații complet noi, cu un consum de carburant și emisii de oxid de azot limitate.

Blue dCi 200 EDC 

Performanțe ridicate

 

Poți exploata optim performanțele îmbunătățite? Acest motor de 2,0 l, cu 4 cilindri și 200 CP, asigură accelerații și reprize rapide. Cuplat la o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 6 trepte de viteză, oferă o experiență la volan care depășește și cele mai ridicate așteptări. Gestionează consumul de carburant și limitează emisiile de oxid de azot, cu tehnologia AdBlue®.

Noul Renault TALISMAN în detaliu

Află și despre...

Noul MEGANE
Noul MEGANE
de la 16.420 EUR
Noul KOLEOS
Noul KOLEOS
de la 40.000 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe