Renault Talisman berlină

motorizări
RENAULT TALISMAN

Descoperă motorizările disponibile pentru fiecare versiune

INTENS
INTENS
INITIALE PARIS
INITIALE PARIS

Motorina (2)

Blue dCi 160 EDCde la
35.600 EUR
Blue dCi 200 EDCde la
36.550 EUR
de la
41.650 EUR
TCe 160 EDC GPFde la
37.550 EUR
Talisman exterior
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.
estimează consumul

Date tehnice detaliate

Mai multe detalii despre motorizări

TCe 160 EDC FAP

Rafinat

 

Cu o putere de 160 CP și un cuplu de 270 Nm, acest motor turbo de ultimă generație, pe benzină, de 1,3 l, cu injecție directă, este cuplat cu o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză. Acesta oferă o deplasare silențioasă și dinamică, precum și emisii reduse de CO2 (numai 6,1 l și 140 g/km în ciclu combinat WLTP). 

TCe 225 EDC FAP

Puternic

 

Derivat din motorizarea modelului Alpine A110, acest motor turbo, pe benzină, de 1,8 l, cu injecție directă, este echipat cu turbocompresor de tip twin scroll și un sistem de distribuție variabilă cu 3 poziții. Este cuplat la o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 7 trepte de viteză și dezvoltă o putere de 225 CP și un cuplu de 300 Nm, oferind performanțe optime.

Blue dCi 120

Eficient

 

Acest motor diesel cu 4 cilindri, de 1,7 litri dezvoltă o putere de 120 CP. Cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte, asigură un echilibru perfect în vederea limitării emisiilor de CO2, fără a afecta confortul deplasării.

Blue dCi 150

Optim

 

Gestionează consumul de carburant și bucură-te de performanțele dinamice excelente. Acest motor diesel cu 4 cilindri, de 1,7 l dezvoltă o putere de 150 CP și este cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte, pentru o experiență foarte plăcută la volan.

 

 

Blue dCi 160 EDC

Plăcerea de a conduce

 

Îmbină plăcerea la volan și confortul, cu acest motor de 2,0 l, cu 4 cilindri și 160 CP, cuplat la o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 6 trepte de viteză. Cu tehnologia AdBlue®, experimentează o gamă de senzații complet noi, cu un consum de carburant și emisii de oxid de azot limitate.

Blue dCi 200 EDC 

Performanțe ridicate

 

Poți exploata optim performanțele îmbunătățite? Acest motor de 2,0 l, cu 4 cilindri și 200 CP, asigură accelerații și reprize rapide. Cuplat la o transmisie automată EDC, cu ambreiaj dublu și 6 trepte de viteză, oferă o experiență la volan care depășește și cele mai ridicate așteptări. Gestionează consumul de carburant și limitează emisiile de oxid de azot, cu tehnologia AdBlue®.

RENAULT TALISMAN în detaliu

Află și despre...

MEGANE
MEGANE
de la 21.350 EUR
KOLEOS
KOLEOS
de la 41.850 EUR
CAPTUR E-TECH
CAPTUR E-TECH
de la 29.790 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe