NOUL RENAULT AUSTRAL

SUV E-TECH HYBRID

tech control. take control.

200CP

motorizare hibridă E-Tech

575 dm³ VDA

volum portbagaj

32adas

condus, siguranță, parcare

984cm²

ecrane openR + head up display

DESIGN atletic SUV E-Tech hybrid

Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid are proporții echilibrate, o parte frontală îndrăzneață și semnătură luminoasă distinctivă. Liniile sale elegante sunt accentuate de plafonul negru lucios, iar bandourile de protecție laterale contrastante subliniază profilul robust.

 • design Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid
 • design Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid
 • design Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid
 • design Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid
 • design Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

VERSIUNE ESPRIT ALPINE: PREMIERĂ MONDIALĂ

Design sportiv: emblemă esprit Alpine, culoare caroserie gri metalizat satinat exclusivă, spoiler față cu deflector sport, jante din aliaj daytona de 20", lumini spate high-tech cu efect „3D irizat”, tapițerie Alcantara® cu cusătură albastră.

Austral versiune Esprit Alpine - emblemă Esprit Alpine
emblemă esprit Alpine
Renault Austral versiune Esprit Alpin - lumini spate cu efect „3D irizat”
lumini spate cu efect „3D irizat”/emblemă E-Tech
Renault Austral versiune Esprit Alpin - culoare gri metalizat satinat
culoare gri metalizat satinat
Renault Austral versiune Esprit Alpin - jante din aliaj daytona de 20"
jante din aliaj daytona de 20”
Renault Austral versiune Esprit Alpin - tapițerie Alcantara cu cusătură albastră
tapițerie Alcantara® cu cusătură albastră
Renault Austral versiune Esprit Alpin - volan îmbrăcat în piele nappa, cu inserție Alcantara
volan îmbrăcat în piele nappa, cu inserție Alcantara®

tech control

SISTEM CU SERVICII GOOGLE INCLUSE

Sistemul multimedia openR link cu servicii Google incluse*. Comandă vocală pentru reglarea temperaturii, stabilirea traseului, interfața cu domiciliul sau selectarea melodiei preferate.
Google Maps
Google Assistant
Google Play

*Google, Google Maps, Google Play sunt mărci ale Google LLC.

până la 35 de aplicații la bord

Prin sistemul openR link sunt disponibile până la 35 de aplicații (în funcție de țară) cu conținut specific pentru Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid.

interior suv renault austral 100% hibrid
  • comandă vocală

   Spune „OK Google!” pentru a planifica o călătorie, a comuta între modurile de condus sau a activa sistemul de încălzire. Comanda vocală este inclusă în noul sistem multimedia openR link cu servicii Google incluse și este mereu pregătită să te ajute. (video cu titlu informativ)

  • navigație intuitivă

   Blocaje rutiere, străzi cu sens unic noi, ocoliri temporare, actualizări de trafic, fără surprize neplăcute. Actualizat automat și continuu cu Google Maps, sistemul GPS nu te lasă să te abați de la traseu, chiar dacă pierzi conexiunea la rețea. (video cu titlu informativ)

  • personalizare așa cum îți dorești

   openR link cu servicii Google incluse salvează setările preferate pentru poziția scaunului, ambianță, condus și călătorie. Vehiculul inteligent te recunoaște și se adaptează preferințelor tale. (video cu titlu informativ)

  • utilizează aplicațiile la bordul vehiculului

   Contul Google este accesibil de la bord. Bucură-te de o experiență de navigație personalizată și accesează aplicațiile preferate de la bordul vehiculului. (video cu titlu informativ)

  • interacțiune perfectă

   Una dintre cele mai mari suprafețe digitale de la bordul unui vehicul, cu 2 ecrane de 12", ce totalizează 774 cm². Acesta oferă o experiență interactivă împreună cu sistemul multimedia openR link cu servicii Google incluse și cu tabloul de bord openR de nouă generație, cu culori optimizate. Alături de head up display, ai la dispoziție o suprafață totală de 984 cm², pentru afișarea informațiilor la bordul noului Renault Austral. (video cu titlu informativ)

sistem audio harman kardon Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

SISTEM AUDIO PREMIUM HARMAN KARDON

Noul sistem audio exclusiv Harman Kardon generează o putere totală de 485 W și include 2 difuzoare înalte pe părțile laterale ale tabloului de bord, 2 difuzoare medii în panourile ușilor din față, 2 difuzoare surround, 1 unitate centrală în față, 2 difuzoare înalte și 2 medii în panourile ușilor spate și 1 difuzor jos în portbagaj.

O experiență audio extraordinară, personalizabilă și ușor de utilizat.

drive control

sistem 4control Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

UN MODEL DE EFICIENȚĂ

La drum lung, Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid este un model de eficiență: accelerații puternice și stabilitate impresionantă. Sistemul avansat 4Control (în funcție de versiune) asigură un comportament rutier sigur și agil, atât în oraș, cât și pe drumurile cu viraje. Manevrezi cu agilitate vehiculul datorită diametrului de bracaj de 10,1 m, specific unui model citadin.


MULTI-SENSE

Până la 5 configurații diferite*, pentru a adapta Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid la condițiile de deplasare și la cerințele într-o continuă schimbare: sunetul și răspunsul motorului, rigiditatea direcției, ambianța luminoasă și configurația afișajului pentru șofer.

mod confort sistem multi sense Renault Austral
confort: mod de condus standard
mod sport sistem multi sense Renault Austral
sport: plăcere sporită de a conduce
mod eco sistem multi sense renault austral
eco: optimizare autonomie
mod perso sistem multi sense renault austral
perso: configurație personalizată
mod zăpadă sistem multi sense renault austral
zăpadă: siguranță în condiții de carosabil alunecos
mod all terrain sistem multi sense renault austral
all terrain: tracțiune pe teren accidentat

* modurile zăpadă și all terrain sunt disponibile numai pentru versiunile echipate cu extended grip în locul modului personalizat

energy control

AUTONOMIE 100% hibrid

Tehnologie specifică E-Tech hibrid, inspirată din experiența Renault Formule 1™. Mod Electric în oraș: silențios, bateria se încarcă la decelerare și frânare. Nu trebuie conectat la priză.

Tehnologie specifică disponibilă pentru motorizările hibride avansate cu asistență medie și sistem electric de 12V. Puterea motorului electric al sistemului hibrid asistă motorul la accelerații, pentru îmbunătățirea dinamicii și reducerea consumului de combustibil.

safety control

32 DE SISTEME AVANSATE DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

Confort, asistență la condus, asistență la frânare, asistență la manevrare....cele 32 de sisteme avansate de asistență la condus ale Noului Renault Austral SUV E-Tech hybrid asigură un control total în timpul deplasării. (în funcție de versiune)

sisteme de asistență pentru șofer - Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

CONDUS

Head up display de 9.3”, de nouă generație, cruise control adaptiv și inteligent, asistență activă pentru șofer și multe altele. Beneficiază de control crescut în timpul deplasării, fără a-ți îndepărta privirea de la drum. Fă-ți viata mai ușoară la volan cu sistemele de asistență pentru șofer.
 

sisteme de asistență pentru șofer - siguranță - Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

SIGURANȚĂ

Sistem activ de frânare în situații de urgență: senzori față / spate pentru detectare pietoni / cicliști, lumini inteligente și automate (Matrix LED vision) și multe altele. Sistemele de asistență pentru siguranță te ajută să depășești situațiile neprevăzute întâlnite în timpul deplasării.

sisteme de asistență pentru șofer - parcare - Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

PARCARE

Asistență automată la parcare, sistem de monitorizare 3D 360°... Manevrează vehiculul cu ușurință, utilizând sistemele de asistență la parcare.

space control

SPAȚIU ȘI CONFIGURAȚIE MODULARĂ

Post de conducere inovator, centrat pe șofer. Spațiu generos între scaunele din față, cu suport de încărcare prin inducție pentru smartphone. Compartimente de depozitare cu un volum de până la 35 litri, ușor accesibil și modular. Bancheta din spate poate culisa înapoi pe 16 cm, pentru a oferi un spațiu generos pentru genunchi. Volum portbagaj de maximum 575 dm³ VDA (în funcție de versiune). Acces fără mâini la portbagaj, cu hayon acționat electric.

 

interior Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid

DIMENSIUNI

lungime, înălțime, lățime... descoperă în detaliu dimensiunile generoase ale Noului Renault Austral SUV E-Tech hybrid.

Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid - dimensiuni
Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid - dimensiuni
Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid - dimensiuni
Noul Renault Austral SUV E-Tech hybrid - dimensiuni

Înscrie-te în Programul Austral

 • 1

  ești primul care află noutățile

 • 2

  primești email-uri cu un conținut exclusiv

 • 3

  afli cu prioritate disponibilitatea modelului Austral