SUV Renault Arkana - motorizări

motorizări

NOUL RENAULT ARKANA

Descoperă motorizările disponibile pentru fiecare versiune

Zen
Zen
Intens
Intens
RS Line
RS Line
Zen E-TECH
Zen E-TECH
Intens E-TECH
Intens E-TECH
RS Line  E-TECH
RS Line E-TECH

Benzina + Electric (hybrid) (1)

E-TECH 145de la
25.900 EUR
de la
28.100 EUR
de la
30.500 EUR
TCe 140 EDCde la
24.100 EUR
de la
26.300 EUR
de la
28.700 EUR
Arkana exterior
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.

date tehnice detaliate

hibrid pentru toate variantele

Modelul Arkana este disponibil într-un număr mare de variante hibride: Motorizare E-TECH hybrid 145 si TCe 140, cu sistem micro-hibrid pe 12 V.

  • Renault ARKANA Hibrid

E-TECH hybrid 145

funcționalitate full hibrid

Inspirată din motor sport, tehnologia inovatoare E-TECH hibridă îmbină performanțele și eficiența. În oraș, pornești întotdeauna în modul electric și poți utiliza acest mod până la 80% din timp. Redu consumul de carburant cu până la 40%*, comparativ cu o motorizare echivalentă pe benzină!

 

Frânarea cu recuperarea energiei încarcă automat bateria în timpul deplasării. Beneficiază de o călătorie plăcută în orice situație, cu o accelerație promptă și rapidă. Arkana E-TECH hybrid se adaptează tuturor cerințelor șoferului, pentru o funcționalitate optimă.

descoperă versiunea

* în ciclu urban WLTP (în curs de omologare definitivă).

  • Renault ARKANA

TCe 140 EDC

primul nivel de propulsie hibridă

Cu motorul de 140 CP și cutia de viteze automată, modelul Arkana oferă eficiență, o deplasare lină și plăcere de a conduce, în fiecare călătorie. 

 

Ceva ce nu ai mai văzut până acum! Cu ajutorul sistemului micro-hibrid de 12 V și variantele pe benzină sunt mai economice. Această tehnologie permite recuperarea energiei generate în timpul încetinirii vehiculului și ajută motorul la pornire și accelerare. Profită de o reducere a consumului de carburant și a emisiilor de CO2, precum și de reporniri mai line și de confort suplimentar. 

Ești gata să pleci la drum la volanul modelului Arkana?

Vezi și alte modele Renault

MEGANE SEDAN
MEGANE SEDAN
de la 16.900 EUR
CAPTUR
CAPTUR
de la 17.690 EUR
KOLEOS
KOLEOS
de la 40.850 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe