CUREAUA DE DISTRIBUTIE

Download Adobe Flash Player

TOTUL DESPRE...

CUREAUA DE DISTRIBUTIE

 

Cureaua de distributie asigura sincronizarea intre partea superioara si cea inferioara a motorului. in caz de uzura, consecintele pot fi grave ducând pâna la defectarea motorului. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie, Renault va propune pachete cu pret fix.

ANTICIPAREA RISCURILOR

 

In general este imposibil de detectat cand o curea este uzata. Cel mai adesea, atunci cand apar semnale de alerta este deja prea tarziu. Prin urmare este important sa va ganditi la starea curelei de distributie daca masina dumneavoastra:
  • are mai mult de 5 ani
  • a parcurs un numar mare de kilometri in ultimii ani

 

In cazul in care masina dumneavoastra corespunde acestor criterii veniti intr-unul din atelierele noastre pentru o verificare. Specialistii nostri va stau la dispozitie.

 

BINE DE STIUT

 

O curea de distributie rupta provoaca motorului dumneavoastra pagube ireversibile care pot duce pana la defectarea completa.

SFATURILE RENAULT

 

Pentru optimizarea duratei de viata a motorului dumneavoastra, va recomandam sa:

  • Respectati programul de intretinere a vehiculului dumneavoastra
  • Schimbati in mod preventiv cureaua de distributie intre 60 000 si 160 000 de km sau la fiecare 5 - 7 ani, chiar daca numarul de kilometri nu este atins.

 

Atentie: Este greu de detectat o curea uzata! Programul de intretinere a vehiculului dumneavoastra este disponibil in sectiunea personala de pe MyRenault.

 

SFAT UTIL

 

Nu exista nicio modalitate de a evita uzura curelei de distributie. Este insa important sa intretineti vehiculul potrivit recomandarilor facute de Renault si sa respectati intervalele de inlocuire recomandate.

SOLUTIA RENAULT: RENAULT SE OCUPA CEL MAI BINE DE MASINA DUMNEAVOASTRA RENAULT

 

AducAnd masina intr-unul din atelierele noastre, beneficiati de pachete cu pret fix complete adaptate vehiculului dumneavoastra.

 

O echipa de tehnicieni specializati se va ocupa de vehiculul dumneavoastra pentru a va propune solutia cea mai adecvata. Veti avea astfel garantia unui rezultat perfect.

SPECIAL PENTRU VEHICULELE MAI VECHI DE 6 ANI

 

SOLUTIA: Pachetul cu pret redus Motrio
Incepand de la xx €

> Pentru a afla mai multe

AVANTAJELE RENAULT

 

Lasati vehiculul dumneavoastra pe mana specialistilor Renault si veti beneficia de:

  • Expertiza echipelor noastre
  • Garantia de 1 an pentru piese si manopera, pentru toate operatiunile efectuate
  • Siguranta montarii pieselor de origine Renault
  • Pachete cu pret fix care va garanteaza o oferta transparenta, clara si lipsita de surprize.